Дошколята рекомендуют

(Русский)

postheadericon Головна

Щиро вітаю вас на ДОШКОЛЯТАХ!

deti

Ви зайшли за адресою, якщо Вас цікавлять:

– питання допологової педагогіки,
– розвиток дітей раннього віку,
виховання дітей дошкільного віку,
– програми виховання дитини,
– методики виховання та розвитку,
– ігри та заняття з дітьми.

Мабуть, усі батькі на світі хочуть, щоби їхня дитини виросла най-най… Це справедливо, адже наші діти дійсно такі й є! Якщо я права, тоді, сподіваюсь, що ми потоваришуємо. Філософію сайта добре визначає висловлювання відомого педагога Костянтина Дмитровича Ушинського:

Вихователь, який стоїть на рівні сучасного ходу віховання, відчуває себе живим, діяльним членом великого організму, що бореться з неуцтвом і пороками людства… живою ланкою між минулим і майбутнім, могутнім ратоборцем істини і добра, і усвідомлює, що його справа, скромна зовні, – одна з найвеличніших справ історії.

К.Д. Ушинський

Проект “Дошколята” було створено наприкінці 2007 року. Його мета – пропаганда педагогічних знань серед тих, хто займається вихованням та навчанням дошкільників. Тут розміщено інформацію з галузі знань під загальною назвою «Дошкільна педагогіка». Це дуже цікава і досить складна наука. Хоча інколи здається, що немає більш простих і зрозумілих знань. Але це тільки на перший погляд. Отримуючи інформацію з різноманітних джерел – наукових досліджень, психолого-педагогічної літератури, передового педагогічного досвіду, порад представників старших поколінь, повсякденного життя – ми стикаємося з тим, що з’явилися нові вимоги, а значить – нові завдання. Тому за старими методиками виховувати наших діточок вже неможливо і слід шукати нові методи, форми організації, засоби. Звісно, ми не будемо забувати про класичні підходи до вирішення педагогічних проблем, але все ж таки будемо шуками нове, випробувати різноманітні технології та методики з тим, щоби вирішити головне педагогічне завдання – зробити дітей щасливими, надати їм можливість бути здоровими, розвиватися та самореалізовуватися.

Запрошую до інтерактивного спілкування татусів і мам, братиків та сестричок, тіток і дядьок, хрещених батьків, бабусь та дідусів, вихователів та методистів дитячих садків, викладачів педагогічних спеціальностей, пошукувачів та аспірантів, науковців і усіх, хто небайдужий до виховання підростаючого покоління. Сподіваюсь, що кожен з вас знайте потрібну інформацію у представлених розділах, відповідно віку дитини, скористається підказками про цікаву та корисну літературу, порадами пренатальних педагогів. Пропоную думати, шукати, спостерігати, дивуватися і радіти разом!

Автор проекту
Суржанська Вікторія Анатоліївна

6 комментариев к записи “Головна”

  • Виктория Анатольевна!
    Поздравляю!!! Сайт заиграл новыми красками. Терпения Вам, настойчивости и благодарных посетителей.

  • Viktoria:

    Благодарю, коллега! Взаимно.

  • Красивый дизайн сайта.Ответственное дело учить будущих учителей. Спасибо за вашу работу от “бывшего студента”. С самыми теплыми чувствами вспоминаю свою учебу в Полтавском пединституте. Успеха вашим “дошколятам” и Вам.

    • Viktoria:

      Спасибо за поддержку и добрые слова. Это окрыляет и заставляет работать еще усерднее.

  • Приятно познакомиться, Виктория. С удовольствием буду залетать на ваш сайт. На первый взгляд – симпатичный, потихоньку познакомимся.

  • Здравствуйте, Виктория!
    Моя младшая дочка только пошла в садик, а старшая идет в 1 класс. Буду заглядывать к вам и вы тоже приходите в гости!

Радимо матусям!
(Русский)

Программа развития детей от 1 года до 7 лет ВундеркиндикИ.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.